DOBRODOŠLI – WELCOME

PRIHODI – ODHODI / check-in – check-out

Hišna Pravila – house rules

SPLOŠNO

BREZPLAČEN WI-FI

KONTAKT

AKTIVNOSTI

Dragi specialen gost,

dobrodošli v Vili Special. Da bo vaše bivanje čim prijetnejše, vas vabiva, da si preberete nekaj osnovnih informacij. Za nadaljnja vprašanja sva vam na voljo.

Želiva vam prijetno in specialno bivanje!

Tanja & Gašper

Tanja 041 699 648, info@vilaspecial.com

Gašper 051 390 550, info@vilaspecial.com

Sva gostitelja s strastjo do detajlov in dobrih stvari.  Ljubitelja vina, gurmana, hotelirja, ljubiva potovanja in spoznavanje novih ljudi.

Dear Special Guest,

Welcome to Villa Special. Our aim is to ensure you will have a great visit.

To make your vacation as smooth as possible, we invite you to read some basic information featuring the house rules as well as other useful information. For further queries, we are at your complete disposal.

We wish you an enjoyable and very special stay!

Yours faithfully,

Tanja  & Gašper

Our contacts:

Tanja: +386 41 699 648, , info@vilaspecial.com

Gašper: +386 51 390 550, , info@vilaspecial.com

We are hosts with passion for details and good things. Wine lovers, foodies, hoteliers by profession, we love to travel and meet new people.

Prijava, prihod v vilo, lokacija

Naslov vile je Levstikova ulica 10 a. Avto parkirate na katero koli od označenih parkirnih mest. Na desni strani hiše (slika) je vhod za goste. Vrata so odklenjena (so le malo težja, potrebno je močneje potegniti), sobe in apartmaji pa se nahajajo v prvem in drugem nadstropju.

 1. Nadstropje: Bubble, Glass in Treasure
 2. Nadstropje: Rose in Special

Prijava: 14:00
Odjava: 10:00

Check in, arrival and location

The address of the villa is Levstikova ulica 10 a. You can park the car on any of the marked parking spaces. On the right side of the house (please see the picture) is the guest’s entrance. The doors are unlocked (they are only a little heavier, you need to pull harder), rooms and apartments are located on the first and second floor. Key is in your room/apartment and it unlocks main entrance and your room/apartment.

1st Floor: Bubble, Glass and Treasure
2nd Floor: Rose and Special

Check in: 14:00
Check out: 10:00

HIŠNA PRAVILA

 • Kajenje znotraj vile je strogo prepovedano. Kadite lahko zunaj na balkonu ali pred vilo.
 • Nočni mir traja od 22. do 6. ure. Prosiva, da se v tem času izogibate povzročanju hrupa.
 • Če opazite kakršno koli okvaro v vaši sobi, to prosimo sporočite.
 • Priporočava, da svoje dragocenosti hranite v sefu v svoji sobi. Uporaba sefa je brezplačna.
 • Morebitna škoda, povzročena na inventarju v sobi ali drugje v vili, se zaračuna.

Številke za klic v sili
Zdravstvena in gasilska služba: 112
Policija: 113

HOUSE RULES

 • Please note that inside Villa Special smoking is strictly forbidden according to Slovenian laws. You can smoke outside on the balcony or in front of villa.
 • For comfort of our guests, we kindly ask you not to make noise between 10 pm and 6 am.
 • Should you notice any malfunctions in your room, please contact us about it.
 • We recommend you to keep your valuables in the safe deposit of your room. The use of safe deposit is free of charge.
 • Any damage caused to the inventory in a room or elsewhere in the villa will be charged for.

Emergency numbers:
Medical service & fire department: 112
Police: 113

SPLOŠNO

Savna

V kolikor želite koristiti savno, se ta nahaja v kleti vile – vhod je z zunanje strani po zunanjih stopnicah (poleg vhoda za goste v vilo), ki vodijo v klet (slika). V kleti je označena pot do savne (napisi na vratih). Savno je potrebno predhodno rezervirati preko klica ali preko sms-a (rezervacijo vam morava vam potrditi!). Brisače za savno se nahajajo v belih boxih/omaricah na hodniku v kleti pri savni (na vsakem boxu je ime sobe/apartmaja v katerem bivate, prosiva, da vzamete le brisače, ki so v vaši omarici, ostale brisače so namenjene gostom za vami). 

Vino

Dopust lahko pričnete z buteljko vina v hladilniku, cene vina pa si lahko ogledate v katalogu vin. Možen je tudi nakup vina za seboj.

Naša vina so butična in pripovedujejo posebno zgodbo. So plod sodelovanja in prijateljstva med enim najboljših in svetovno priznanim vinarjem Erzetičem iz Goriških Brd ter ljubiteljem vina in sommelierjem Gašperjem Špecom (Design & Wine Vila Special).

PAKET »ROMANTIČNI HEDONIST«

Ključ odpira vhodna vrata in prav tako tudi vašo sobo/apartma. Če boste koristili turistične bone, ob odjavi plačate samo turistično takso (12,52 eur) oz. doplačate razliko med vsoto bonov in končno ceno (cena paketa je 299 eur + turistična taksa).
Obrazec za unovčitev bona se nahaja v sobi/apartmaju, na obrazec vpišete  vaše:

– ime in priimek,

– emšo,

– vsoto koriščenega bona

ter obrazec obvezno podpišete.

 1. Restavracija: Old Cellar Bled (v sobi/apartmaju imate kupon za 2 osebi, na katerem je tudi telefonska številka za rezervacijo termina-predhodna rezervacija je obvezna). Predlagamo, da rezervirate sami in se dogovorite za uro in dan, ki vam najbolj ustreza, saj je restavracija precej obiskana. Restavracija je od naše vile oddaljena približno 200 m. Naslov: Zagoriška cesta 12, Bled.
 2. Savna: V kolikor želite koristiti savno, se ta nahaja v kleti vile – vhod je z zunanje strani po zunanjih stopnicah (poleg vhoda za goste v vilo-slika), ki vodijo v klet. V kleti je označena pot do savne (napisi na vratih). Savno je potrebno predhodno rezervirati preko klica ali preko sms-a (rezervacijo vam morava vam potrditi!). Brisače za savno se nahajajo v belih boxih/omaricah na hodniku v kleti pri savni (na vsakem boxu je ime sobe/apartmaja v katerem bivate, prosiva, da vzamete le brisače, ki so v vaši omarici, ostale brisače so namenjene gostom za vami).
 3. Special »shot« vas čaka na hodniku v 1. nadstropju v epruvetkah na stojalu oz. vam ga postrežemo ob prihodu.
 4. Vino: Vino SPECial se nahaja v hladilniku, že mrzlo😊 in je vključeno v paket (brezplačno).
 5. Izposoja koles je možna s »kartico Julijske Alpe«, ki jo prejmete na email (kartica je digitalna). Kolesa prevzamete v Infocentru (TIC) Triglavska roža BLED – Ljubljanska cesta 27, BLED (nahaja se 100 m od krožnega križišča nazaj proti LJ, oz. nasproti Mercator centra). Tam pokažete email in vam predajo kolesa. Svetujemo, da predhodno preverite njihov delovni čas.

Odjava na dan odhoda je do 10. ure.

 

WI-FI

WiFi: [Speci]al
Geslo: tasteme1

FREE WI-FI

WiFi: [Speci]al
Geslo: tasteme1

KONTAKTI

Tanja: +386 41 699 648, info@vilaspecial.com

Gašper: +386 51 390 550, info@vilaspecial.com

POWERED BY 

NASLOV

VILA SPECIAL
Levstikova ulica 10a
SI-4260 Bled – Slovenija – EU

Kontakt

Tanja: +386 41 699 648, info@vilaspecial.com
Gašper: +386 51 390 550, info@vilaspecial.com

We are hosts with passion for details and good things. Wine lovers, foodies, hoteliers by profession, we love to travel and meet new people.