[auto_translate_button]

DOBRODOŠLI

CHECK-IN – CHECK-OUT

Hišna Pravila

BREZPLAČEN WI-FI

KONTAKT

POZDRAVLJENI & DOBRODOŠLI

Moje ime je Francois in zelo sem vesel, da vas lahko gostim v svoji luksuzni kmečki hiši.

Že ob prvem obisku Slovenije sem se zaljubil v to staro tipično slovensko kmetijo.

La ferme Francej, poimenovana po prejšnjem lastniku, me je osupnila s svojo edinstveno pokrajino, ki jo obdajajo gorske poti, ki potekajo skozi kmetijo.

Na letnem nevzdrževanem posestvu je razpadala, vendar čar tradicionalne gorske kmetije je spodbudil mojo domišljijo, da sem ustvaril tipično, toplo prenovo sodobno udobje, hkrati pa ohranja prvotno strukturo.

Dobrodošli v mojem srčnem slovenskem domu.

S spoštovanjem, Francois

La Ferme Francej je bila zgrajena z mislijo na udobje in dobro počutje. Hiša se razprostira na 3 nivojih in ponuja veliko prostora ter elegantno, očarljivo opremo. Prvo nadstropje obsega eno veliko spalnico, ki je neposredno povezana z wellnessom, vključno z odprto prho, veliko masažno kadjo in savno.

V drugem nadstropju je glavni apartma opremljen z veliko kopalnico in oknom s pogledom nadramatičen pogled na okoliško zelenico in gorovje. Nadaljevanje s panoramskim pogledom na Triglavsko pogorje, prostorno dnevno sobo, jedilnico s kaminom in odprto popolnoma opremljeno kuhinjo s širokimi okni. Dve spalnici in drugi dnevni prostor zavzemata tretje nadstropje s poševnimi stropi, ki ustvarjajo zapečen, umirjen občutek; ena spalnica ponuja dramatičen pogled na gore skozi lasten balkon, druga spalnica pa ponuja romantičen pogled na gozd.

Vse, kar potrebujete za popolno bivanje v Bohinju, Slovenija!

CHECK-IN – CHECK-OUT

ČAS PRIJAVE: od 16. ure dalje

ODJAVA: čas najema hiške se izteče ob 10. uri. Za pozno odjavo se lahko zaračuna dodaten dnevni strošek in davek, razen če ni drugače dogovorjeno.

HIŠNI RED

Našim gostom se trudimo zagotoviti izjemno čisto, varno in prijazno izkušnjo.

V notranjosti La Ferme Francej je 100 % prepovedano kajenje. Hiša je v celoti opremljena z detektorji dima, ogljikovega dioksida in gasilnimi aparati. Dostop do našega Wi-Fi-ja je brezplačen za naše registrirane goste.

HIŠNI LJUBLJENČKI: hišne ljubljenčke pozdravljamo v posesti. Vendar pa je kot lastnik hišnega ljubljenčka pomembno, da opazujete dejavnosti in gibanje svojega ljubljenčka, da preprečite poškodovanje lastnine (tla, stene, vrata itd.), pohištva, pripomočkov in opreme znotraj in okoli nepremičnine.

MENJAVA PERILA: vaše udobje nam je zelo pomembno. Za goste, ki bivajo več noči, se posteljnina menja po urniku. Rabljene brisače po potrebi zamenjamo za sveže.

MASAŽNA KAD: Naša velika masažna kad je na voljo samo prijavljenim gostom. Obiskovalcem ni dovoljen vstop v masažno kad ali prostor za masažno kad. Masažna kad se nahaja v pritličju. Za vse otroke, mlajše od 13 let, je potreben nadzor odrasle osebe.

MIRNE URE: od 22.00 do 7.00

ŠKODA IN/ALI KRAJINA NA NEPREMIČNINI: odgovorni ste za kakršno koli škodo, ki jo povzročite (bodisi zaradi namernega, malomarnega ali nepremišljenega dejanja) na nepremičnini, ki jo povzročite vi ali katera koli oseba v vaši družbi, ne glede na to, ali ostane na nepremičnini.

  WI-FI

  KONTAKT

  info@optimaplusbooking.com

  +386 31 607 825

  &

  info@alpskimedved.si

  +386 51 672 406

  Če potrebujete kakršno koli zamenjavo ali kakršno koli spremembo, na primer plinske jeklenke, ali kakšno posebno vprašanje med vašim bivanjem, se obrnite na našega predstavnika agencije.

   

  POWERED BY